FrieslandCampina lanceert e-learning voor zorgmedewerkers met basiskennis over eten en drinken

14-03-2017 \\ Overig nieuws

 

Vandaag lanceert FrieslandCampina Foodservice de e-learning ‘de Basis van Voeding’. Deze online nascholingscursus biedt zorgmedewerkers een brede basiskennis over eten en drinken voor patiënten en cliënten in de zorg.

Karl Buiks, directeur FrieslandCampina Foodservice: “Patiënten en cliënten in de zorg hebben iedere dag recht op gezond eten en drinken dat bijdraagt aan hun welbevinden en herstel bevordert. Als FrieslandCampina beschikken wij over veel kennis van gezond eten en drinken. Met de e-learning ‘de Basis van Voeding’ delen wij actuele kennis en inzichten op het gebied van eten en drinken in de zorg met zorgmedewerkers.”

 

Geaccrediteerde e-learning

De e-learning wordt gelanceerd vanuit het online platform ‘Voeding in de Zorg’ dat vorig jaar april door FrieslandCampina Foodservice is opgericht. Deze nascholing biedt in 10 modules overzicht van de actuele stand van zaken rond eten en drinken in de zorg.

‘De Basis van Voeding’ is een geaccrediteerde nascholing voor verzorgenden IG en verpleegkundigen niveau 4. De e-learning is geaccrediteerd met 5 punten door het Kwaliteitsregister V&V. De e-learning ‘de Basis van Voeding’ wordt voor het eerst gepresenteerd op Zorgtotaal in de Jaarbeurs Utrecht van 14 t/m 16 maart.

 

Over Voeding in de Zorg

Voeding in de Zorg is een kennisplatform over eten en drinken voor zorgmedewerkers. Door columns, video’s, tips en weetjes deelt Voeding in de Zorg kennis over eten en drinken met zorgmedewerkers.

Voor meer informatie: 033-713 33 33 of Taylan.deVries@frieslandcampina.com.

www.voedingindezorg.nl/e-learning-de-basis-van-voeding/e-learning.voedingindezorg.nl