Food Connect gaat vanuit Twente op wereldreis

03-05-2016 \\ Over onze leden

In haar 15-jarige bestaan heeft Food Connect, leverancier van verse en vriesverse maaltijden en boodschappen, al vele mijlpalen behaald: van lokale tot landelijke bezorging in bijna geheel Nederland, de introductie van de maaltijdautomaat en het nieuwe food-concept Kook jij of ik, waarbij de klant zelf kan kiezen of hij of zij de gerechten vers bereid ontvangt óf zelf kookt. In dit jaar kan er voor deze Twentse onderneming nog een overwinning worden bijgeschreven: Food Connect biedt klanten met haar maaltijden een culinaire reis aan van Twentse naar wereldgerechten.

 

In 15 jaar tijd is de consument sterk veranderd en daarmee ook de behoefte en vraag naar andere voeding: van traditionele gerechten met aardappels, groenten en vlees naar de Nederlandse keuken met diverse wereldinvloeden. Met haar vernieuwde en uitgebreide assortiment van verse en vriesverse maaltijden weet Food Connect de nieuwe consument te vinden en aan zich te binden.

 

In dit nieuwe assortiment vindt u uiteraard de authentieke Hollandse gerechten terug, daarnaast bestaat deze uit gerechten met een Oosterse, Javaanse en een Surinaamse tint. Een mooie toevoeging zijn de seizoensgebonden gerechten en de pure, eerlijke producten uit de Twentse streek van Kook jij of ik, waarbij herkomst en pure lokale ingrediënten een belangrijke rol spelen. Daarmee blijft Food Connect toonaangevend, ook voor de toekomst.

 

Al deze gerechten zijn smakelijk verpakt in een geheel nieuw assortimentsboek, dat de huidige en nieuwe klanten vanaf 2 mei thuis ontvangen en dat uiteraard op de webshop van Food Connect te bestellen is.

 

Food Connect is een autoriteit op het gebied van vers bereide maaltijden. De Twentse onderneming van oprichter Wim Swier groeide in 15 jaar uit van een kleinschalig bedrijfje dat opereerde vanuit een garage in Denekamp tot een kwalitatieve en gerespecteerde onderneming met 140 medewerkers en bezorgers, die inmiddels in het grootste gedeelte van Nederland bezorgt.

 

Klik hier voor het nieuwe assortimentsboek