Food- en Procesindustrie ontmoet de verpakkingssector op Empack

13-12-2013 \\ Innofood nieuws

Met een eigen Foodplein creëert Empack dit jaar voor de eerste keer een speciaal podium voor toeleveranciers uit de Food- en Procesindustrie.
  
De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch bieden op 2 en 3 april 2014 weer het podium aan Empack, de Nederlandse vakbeurs die inspeelt op de toekomst in verpakkingstechnologie-,  materialen- en diensten. Nieuw dit jaar is het Foodplein waar specialisten uit de Food- en Procesindustrie de mogelijkheid krijgen zich optimaal te presenteren.
  
Verschillende bedrijven uit de sector hebben inmiddels interesse getoond om onderdeel te zijn van dit plein.Het Foodplein biedt bezoekers in één oogopslag een totaaloverzicht van de volledige Food- en Procesindustrie. Met een specifieke campagne via de toonaangevende mediakanalen worden deze professionals geattendeerd op de nieuwe feature. Bezoekers van Empack zijn o.a. technische managers, kwaliteitsmanagers, procestechnologen, productiemanagers en foodtechnologen.
Naast het Foodplein zijn er nog vier features: ecoPack, print4Packaging, Caps & Closures Lane en labelTech, bedoeld om vraag en aanbod op de beursvloer gemakkelijk bij elkaar te brengen.
 
Wilt u meer informatie over of deelname aan Empack ’s-Hertogenbosch dan kunt u contact opnemen met Aukje Bruers: +31 (0)162 408980 / aukje.bruers@easyfairs.com.