Fantastische Horecava voor Enkco Foodservice

19-02-2013 \\ Innofood nieuws

 

Enkco Foodservice heeft vorige maand een fantastische Horecava in Amsterdam achter de rug. Dit komt voornamelijk door de introductie van het nieuwe concept :Culifrost Curryworst broodjes en Culifrost Toosty‘s. Enkco foodservice staat bekend om innovatieve product en productgroepen.

De laatste jaren hebben we met enige regelmaat nieuwe concepten op de markt gebracht waar de gebruiker zijn voordeel mee heeft gedaan. De Enkco ei/omeletproducten hebben hun werk in deze markt gedaan en zijn nu overal verkrijgbaar en worden zeer gewaardeerd om hun uitstraling , smaak beleving en prijsstelling.

Maar ook de introductie van de Culifrost kaassoufflés zijn succesvol geweest. Beide productgroepen hebben onze klanten meer marge en afzet gebracht. Vanaf dit voorjaar voegt de foodservice afdeling een nieuwe productgroep toe die ook onze klanten weer nieuwe additionele afzetmogelijkheden bied.

Curryworst en Toosty producten
Deze producten worden in onze nieuwe fabriek in Rijssen geproduceerd en zijn uniek in hun soort. Dergelijke smaakvolle producten zijn in eigen beheer ontwikkeld en worden in de markt getest in meerdere verwarmingssystemen waaruit blijkt dat er zeer veel interesse is in deze van Culifrost afkomstige producten.

Lekker om “onderweg“ op te eten. Of dit nu in een attractie park is , of in een voetbal stadion of bij de schoolgaande jeugd, ieder moment iets lekkers nuttigen is hierop van toepassing. Wil u meer weten over dit innovatieve concept: vraag onze Enkco Foodservice buitendienst naar deze producten en test mee op uw locatie.

 

Bron: Enkco