Facebookpagina AH doelwit ‘plofkipbom’

13-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

 

ZAANDAM – De Facebookpagina van Albert Heijn is vandaag het doelwit van aanhangers van Wakker Dier.

 

Bij ieder bericht van de marktleider op de Facebookpagina is door volgers van Wakker Dier een foto geplaatst die afkomstig is van de actiegroep. Het gaat om een foto die op de Facebookpagina van Wakker Dier staat. De actiegroep spoort zijn volgers aan de foto te plaatsen op de Facebookpagina van de marktleider. De volgers van Wakker Dier geven massaal gehoor aan de oproep.

Boodschap
Op de foto staat een plofkip afgebeeld en een kipproduct van Albert Heijn (twee stuks kipfilet). De begeleidende tekst luidt: ‘Vandaag waarschuwen wij de klanten van AH via alle grote landelijke kranten dat in deze mooie verpakking met een strik plofkip zit! Help mee! Verspreid deze boodschap via Facebook en via de AH winkels.’

Offensief
Dezelfde oproep is vandaag ook te lezen in advertenties in negen landelijke dagbladen. De oproep maakt deel uit van een langlopende campagne van Wakker Dier tegen de plofkip. In januari startte de actiegroep een offensief tegen Albert Heijn en Jumbo op tv. Wakker Dier wil dat de supers overstappen op kip met 1 ster van het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming.

 

 

Bron: Distrifood