Exposanten EMPACK ‘s-Hertogenbosch 2013 stromen binnen

31-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

Al meer dan 350 exposanten op EMPACK
 
 
 
Op 27 & 28 maart 2013 vindt EMPACK opnieuw plaats in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. EMPACK is de beurs waar men innovaties in verpakkingstechnologie, -materialen en –diensten kan vinden. Al meer dan 350 leveranciers uit de verpakkingsindustrie vinden hun weg naar de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux en hebben deelname vastgelegd.
 
Tijdens EMPACK presenteren exposanten uit alle deelgebieden van de verpakkingssector zich gedurende twee dagen met talloze oplossingen en nieuwe ontwikkelingen. Drie aandachtsgebieden worden uitgelicht tijdens de beurs: print for packaging, duurzame verpakkingen, codering-, label- en etiketteringsoplossingen, genoemd printPACK, ecoPACK en labelTECH.
 
printPACK
In het speciaal ingerichte printPACK Paviljoen dat gereserveerd is voor leveranciers van printmachines en printtechnieken, inkten, software en aanverwante producten komt ‘print for packaging’ volop in de aandacht. Het focusgebied printPACK wordt ondersteund door EFTA, de European Flexographic Technical Association Benelux. EFTA zal tijdens de learnShops van printPACK een tweetal lezingen verzorgen.
 
labelTECH
Speciaal voor de sector etiketten en etiketteringsystemen is het labelTheater prominent aanwezig op de beursvloer. In dit levendige theater worden praktische workshops en informatieve lezingen gegeven. Daarnaast zal Alexander Watson Associates tijdens EMPACK 2013 een seminar geven over Labeling & Package Decorating Technologies. Deelname aan dit seminar geeft u naast een volledige update over Labeling & Packaging ook voldoende tijd om deze innovaties op de beursvloer te ontdekken.
 
ecoPACK
In de ecoPACK Lounge krijgen exposanten de mogelijkheid om hun duurzame verpakkingsoplossing te tonen. De markt voor duurzame-, biologisch afbreekbare- of ecologisch verantwoorde verpakkingen blijft namelijk nog steeds groeien en steeds meer producenten hebben alternatieven voor traditionele verpakkingen in het assortiment. Duurzame verpakkingsoplossingen staan ook centraal in de keynote lezing van Mark Shayler: “Sustainable packaging. Is it achievable?”, die zal plaatsvinden op de 2e beursdag. Mark Shayler zal op een dynamische manier u een indruk geven van de mogelijkheden én onmogelijkheden van duurzame verpakkingen.
Meld u nu gratis aan op www.easyFairs.com/EMPACK-NL om uw komst naar EMPACK te bevestigen. Ontdek welke prominente spelers uit de verpakkingsmarkt vertegenwoordigd zijn op de elfde editie via de exposantenlijst en de plattegrond. Is exposeren interessant voor u? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.