Excursie Picnic: E-commerce meets Agri&Food

09-11-2018 \\ Overig nieuws

Samenwerking biedt kansen! Daarom nodigt Topcentrum eCommerce je graag uit voor een excursie bij online supermarkt Picnic op woensdag 12 december.

De online verkoop van voeding groeit. Steeds meer partijen zien mogelijkheden in deze online markt. Producenten, verwerkers en e-commerce bedrijven zijn echter nog niet altijd bekend met elkaar. Picnic is pionier op het gebied van e-commerce en stedelijke logistiek. Alles wordt in eigen beheer gedaan. Door het gebruik van technologie, slimme planning en elektrische voertuigen is er minder voedselverspilling. Door deze data gedreven aanpak en app-only store is Picnic Europa`s snelst groeiende online supermarkt.

Programma woensdag 12 december:

12:30 uur Vertrek bij Van der Valk Zwolle
Lunch in de bus aangeboden door Topcentrum eCommerce

14:00 uur Aankomst bij Picnic Utrecht
Rondleiding en presentatie

16:15 uur Vertrek naar Zwolle
17:45 uur Aankomst Van der Valk Zwolle

Het vervoer is geregeld en er worden lunchpakketten uitgedeeld.

Ben jij lid van Topcentrum E-Commerce? Ben je een primaire producent of verwerker van voeding? En ben je gevestigd in de Regio Zwolle. Dan nodigen we je uit om je aan te melden voor deze excursie voor 3 december. Dan zien wij jou graag bij dit event. Schrijf je snel in, het aantal plaatsen is zeer beperkt!

De bijeenkomst is kosteloos. Echter, als je je aanmeldt verwachten we ook dat je komt. Daarom zal bij no-shows € 45,- in rekening worden gebracht. Kosteloos annuleren kan tot 11 december.

Interesse? Neem dan contact op met:

Erik Brunekreef
erik@topcentrum.nl