Everyday IceCake by Boermarke TV commercial

07-02-2019 \\ Over onze leden, Overig nieuws

Vanaf 28 januari is de tv-commercial van Everyday IceCake by Boermarke te zien op NPO 1,2 en 3. Klik hier voor de commercial.

Voor Boermarke dé klapper in de reclamecampagne van haar nieuwe product Everyday IceCake, en tevens de eerste keer dat ze met hun eigen product op televisie te zien zijn. Na een succesvolle eerste introductie aan de handel begin 2018, betrad Boermarke dat jaar nog voor het eerst de retailmarkt met een nieuw product onder eigen naam. Het bereiken van de consument met een vrijwel onbekend merk vergt een doordachte reclamecampagne, die eind vorig jaar meteen van start is gegaan op verschillende sociale media. Om de promotie van Everyday IceCake nog verder te ondersteunen – en een nog bredere doelgroep aan te spreken – is een commercial op het traditionele medium onmisbaar. Deze is ontwikkeld in samenwerking met de Visual Storytellers van Shoot the Rabbit.

 Everyday IceCake by Boermarke is een totaal vernieuwend ijsconcept voor in het diepvriesschap, waarbij zowel het product als de verpakking uniek en onderscheidend is. De combinatie van laagjes cake, ijs en een lekkere saus maakt het een echte ‘IceCake’, en de unieke vorm verpakking is zo ontwikkeld dat letterlijk binnen een handomdraai een prachtig dessert op tafel staat. Everyday IceCake is verkrijgbaar in 5 verschillende smaken in de Nederlandse retail.