Eten in een restaurant zonder keuken met Thuisbezorgd.nl

08-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

Naar een restaurant gaan, om daar een gerecht te eten dat via Thuisbezorgd.nl besteld wordt. Juist. Bavaria start in februari een restaurant zonder keuken waar maaltijden aangeleverd worden via een scooterstraat die door het restaurant loopt. De Ondernemer vroeg Bavaria-perswoordvoerster Inge van der Heijden naar de ins en outs.

Het pop-up restaurant van bierbrouwer Bavaria en Thuisbezorgd.nl is van 13 tot en met 16 februari te vinden op de Kop van Java in Amsterdam. Wil de één Thais of Japans en de ander Italiaans of Turks, dan is dat geen probleem. Via een zogenaamde scooterlane die door het restaurant loopt voorzien scooters de gasten van hun favoriete maaltijd.

Stel: ieder aan een tafel wil een gerecht van een ander restaurant, kunnen ze dan toch tegelijk eten?

‘Het is de bedoeling dat onze gasten gewoon tegelijkertijd kunnen eten. We hebben daarom een centrale kaart samengesteld, met daarin een ruime keur aan gerechten van de restaurants die we voor dit project hebben geselecteerd. We hebben gekeken welke restaurants binnen Thuisbezorgd als best gewaardeerd aangemerkt staan. Met deze restaurants hebben we afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen binnen een half uur een warm bord eten op tafel heeft.’

 

Lees hier het volledige interview in de Ondernemer