Entrepreneur award voor onoff spices!

23-10-2013 \\ Innofood nieuws

 

 

Het jaarlijks terugkerende NTCC/Beluthai  Award Presentation Gala is een belangrijk event voor het Benelux-Thai bedrijfsleven. Ieder jaar worden een aantal NTCC (Nederlands Thai kamer van Koophandel) leden geëerd voor de manier waarop ze  uitblinken in het bedrijfsleven en voor hun bijdrage aan de Thaise samenleving. 

Tijdens het 15e gala diner, waar meer dan 500 Thaise en Nederlandse ondernemers aanwezig waren, werd onoff spices! als jonge onderneming aangemoedigd en onderscheiden met een award voor ‘Best Entrepeneur’. Onno Stienen, eigenaar van onoff spices! ontving de award uit handen van de Nederlandse ambassadeur in Thailand,  de heer  Joan A. Boer. 

‘Deze award is een beloning voor een jaar hard werken, een jaar vol groei en productontwikkeling’ zegt Onno Stienen. In 2011 introduceerde Marqt, een nieuw supermarkt concept voor dagelijks duurzame boodschappen, de kruiden pasta’s van onoff spices! op de Nederlandse markt. “Nu, in 2013, is het assortiment uitgebreid met vier soorten sambal en verschillende dip sausen en hebben we met onoff spices! een marktaandeel van 70% op de Nederlandse biologische markt kunnen realiseren” vervolgt Stienen. “Naast Marqt worden de producten van onoff spices! nu ook verkocht bij EKO Plaza en kan de kleinere winkelier de producten aanschaffen via De Nieuwe Band” 

Het jury rapport van de NTTC ging nadrukkelijk in op de passie voor de Thaise keuken van Onno Stienen, de passie die de oorsprong van onoff spices! is. De NTCC moedigt onoff spices! aan om volgende jaar internationaal te groeien. Een uitdaging die onoff spices! graag aangaat.