Empack geeft met print4Packaging antwoord op vragen uit de markt

18-12-2013 \\ Innofood nieuws

Empack geeft met print4Packaging antwoord op vragen uit de markt
In navolging van het succes van vorig jaar wordt print4Packaging tijdens de 12de editie van  Empack ‘s Hertogenbosch geprolongeerd.
Empack creëert met print4Packaging een podium voor partijen die oplossingen bieden voor veel voorkomende print-vraagstukken uit de verpakkingsmarkt. Deze vragen komen voort uit kostenbesparingen, voorraadbeheer, just-in-time productie en een toenemende vraag naar kleinere oplages.
 
Om tegemoet te komen aan deze ontwikkelingen is flexibiliteit van een (print)machinepark onontbeerlijk. Maar ook met vragen over ecologisch verantwoorde inkten, voedselveilige printmethodes, verpakkingsveredeling, gepersonaliseerd drukwerk met web-to-printfunctionaliteit (denk aan QR codes), fototoepassingen, productie van farmaceutische verpakkingen, private labelverpakkingen van levensmiddelen of productmonsters kan de bezoeker terecht bij de print4Packaging deelnemers. Bezoekers van Empack zijn o.a. inkopers, printers/converters, brand owners, label- en verpakkingsontwerpers, technisch managers, productiemanagers en verpakkingsspecialisten.
 
Naast print4Packaging zijn er nog vier focusgebieden: ecoPack, het Foodplein, Caps & Closures Lane en labelTech, bedoeld om vraag en aanbod op de beursvloer gemakkelijk bij elkaar te brengen.