EFTA-Benelux en EMPACK sluiten overeenkomst voor samenwerking printPACK

02-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

 
 Samenwerking EFTA-Benelux en EMPACK
 
 
easyFairs Netherlands BV en EFTA-Benelux, de European Flexographic Technology Association Benelux, gaan samenwerken om het nieuwe aandachtsgebied printPACK op EMPACK verder vorm te geven.
 
Eenvoudiger, flexibeler, duurzamer en efficiënter printen op verpakkingen. Allemaal wensen vanuit de markt waardoor technieken en het aanbod continue veranderen. De bezoekers van EMPACK 2012 spraken uit dat zij op zoek waren naar printoplossingen en het spreekt voor zich dat EMPACK hier niet aan voorbij kan gaan. Op EMPACK 2013 is volop aandacht voor ‘print for packaging’. Dit komt onder andere tot uiting door het speciaal ingerichte printPACK Paviljoen dat gereserveerd is voor leveranciers van printmachines en printtechnieken, inkten, software en aanverwante producten.
 
EFTA is de brancheorganisatie voor bedrijven – en hun toeleveranciers – binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux, die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt. Ook geïnteresseerde individuen en instituten kunnen lid zijn. Momenteel telt EFTA circa 100 leden.
De synergie tussen de beide organisaties zal ertoe leiden dat het focusgebied printPACK op EMPACK 2013 op de juiste manier wordt belicht en geïnteresseerden in print for packaging met een schat aan kennis huiswaarts keren. EFTA zal tijdens de learnShops van printPACK een tweetal lezingen verzorgen.
 
De leden van EFTA worden uitgenodigd om deel uit te maken van het printPACK Paviljoen en hun aanwezigheid te kunnen versterken door het verzorgen van lezingen/learnShops in dit Paviljoen. EFTA zal daarnaast haar leden uitnodigen voor een netwerkborrel aan het einde van 27 maart 2013, de eerste beursdag van EMPACK.
 
Informatie over easyFairs®
easyFairs maakt het eenvoudig voor exposanten en bezoekers om zaken te doen in een professionele omgeving, zowel face-to-face als met de persoonlijke online marketing campagne. Met het hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van vestigingen, organiseert easyFairs vakbeurzen in België, Canada, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Singapore, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.
easyFairs brengt verkoopgerichte vakbeurzen naar het hart van de markt. Meer informatie is te vinden op www.easyFairs.com
 
Informatie over EFTA-Benelux
EFTA-Benelux, opgericht in 1981, heeft als primaire doelstelling om de branche op de hoogte te brengen en te houden van de vele technische mogelijkheden die de Flexodruktechniek biedt. Er wordt veel waarde gehecht aan het verbreden en delen van kennis en ervaring. Dit komt tot uiting in het belangrijkste speerpunt van de vereniging: opleidingen.
 
Contact
EFTA-Benelux easyFairs Netherlands BV
Mr. R.R.J. (Rogier) Krabbendam Drs. Cornelien Baijens
mail@efta.nl Cornelien.Baijens@easyFairs.com
Telefoon: +31 (0) 70-3123918 Telefoon: +31 (0) 0162-408999