Eerste Aviko Oerfriet pilotstores geopend

28-05-2014 \\ Over onze leden

Als vervolg op de succesvolle Oerfriet-introductie tijdens de Horecava van afgelopen januari heeft Aviko nu haar eerste Oerfriet pilotstores geopend. Cafetaria Kokkie Uit de Kunst in Diepenheim had de eer de eerste store te openen en dat vervult ondernemer Arold Zwoferink met trots. “Het is niet alleen een prachtige zaak geworden, maar sinds ik overgestapt ben van zelf friet snijden en voorbakken op Oerfriet, scheelt het me ook nog eens ruim vier uur per dag aan arbeid, vetkosten en energie. Oerfriet komt heel dicht bij zelfgesneden friet”.

Ondertussen zijn er al diverse andere cafetaria’s in Oerfriet stijl ingericht. “En er gaan er zeker meerdere volgen”, aldus Janneke Loeven (Senior channel marketeer Aviko). “We hebben met een paar cafetaria’s overlegd en ze waren allemaal erg enthousiast over het idee. De authentieke Oerfriet van Aviko is ambachtelijk gemaakt, puur, vers en (h)eerlijk. Daar past een mooie aankleding bij. Robuust, met jute, hout en een warme uitstraling”.

Loeven vervolgt: “Daarnaast zijn we bezig met een campagne waarin aard­appelboeren, maar ook Oerfriet ondernemers een centrale rol innemen. We hebben immers een mooi en eerlijk verhaal te vertellen en dat doen we graag samen met iedereen die daarvan deel uit maakt”.