Eat Your Heart Out op Wereldvoedseldag

22-09-2016 \\ Innofood nieuws

Zondag 16 oktober van 12:30 uur tot 16:30 uur vindt de allereerste editie van het Eat Your Heart Out festival plaats.

Wereldvoedseldag

Eat Your Heart Out vindt plaats op wereldvoedseldag. Het thema van dit jaar is “de kip”. Op het festival komen (jonge) bedrijven en jongeren samen om vraagstukken op te pakken en hierover te discussiëren.

We beginnen de dag met “het feest der verspilling” van Ivo Schot, die onder andere het kunstenaarscollectief Sun City II heeft gemaakt over duurzaamheid en transities. Dit onderdeel wordt afgewisseld met muziek, film en discussies. Klik hier voor alvast een voorproefje van “het feest der verspilling”

Challenges

Naast het vaste programma, is er ook ruimte om aan verschillende challenges mee te doen. Volg bijvoorbeeld de challenge “toekomst van leren”, schrijf een idee op de “ei wall” of doe mee aan een ei parcours. We sluiten de dag af met een netwerkborrel, waar u de gelegenheid krijgt om van een hapje en drankje te genieten, maar ook om te netwerken.

Flyer

Klik hier voor de flyer met informatie over de dag

Inschrijving

Wees er als de kippen bij en schrijf u nu in voor de eerste editie van dit unieke festival. Dit doet u door een e-mail te sturen aan eyho@tgle.org

Social Media

Wilt u op de hoogte blijven van Eat Your Heart Out en de bekendmakingen van nieuwe programmaonderdelen? Volg Eat Your Heart Out dan op Facebook.