Dutch Agri Food Week 2018

01-05-2018 \\ Innofood nieuws, Overig nieuws

Tijdens de vierde editie van Dutch Agri Food Week van 5 tot en met 16 oktober openen alle deelnemers van Dutch Agri Food Week hun deuren om te laten zien hoe we in Nederland werken aan lekker, veilig en gezond voedsel. Tijdens deze editie krijgen bezoekers een antwoord op de vraag: wat eten we nu en in 2050?

Innofood-ledendag sluit aan bij de Dutch Agri Food Week 2018
Onze ledendag op 11 oktober 2018 in de Grolsch Veste is bewust tijdens deze week gepland zodat wij  als Innofood ook aansluiten bij de PR van deze week.

Programma in ontwikkeling, doe mee!
Dutch Agri Food Week presenteert de toekomst van ons eten en versterkt het positieve beeld van de Nederlandse agrifoodsector. Het programma wordt in de komende maanden ontwikkeld door de deelnemende regio’s en partners van Dutch Agri Food Week. Gezamenlijk laten zij zien hoe we in Nederland werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. Elies Lemkes, voorzitter Stichting Dutch Agri Food Week: ‘Tijdens Dutch Agri Food Week vertellen we het verhaal van ‘grond tot mond’. Daarbinnen onderscheiden wij verschillende thematische ontwikkelingen, zoals voedsel en gezondheid, voedseleducatie, transparantie, innovatie en andere ontwikkelingen in de sector. Bedrijven, organisaties en instellingen in de agrifood sector die het antwoord op de vraag ‘wat eten we nu en straks?’ mede vormgeven, vragen we om bij te dragen aan het programma.’

Wil je met jouw (bedrijfs)event meedoen met Dutch Agri Food Week? Dat kan.
Vul dit formulier in met een korte omschrijving van jouw event. Er wordt daarna door de organisatie z.s.m. contact et je opgenomen.

Klik hier voor de flyer