Denk circulair, doe circulair! | Inspiratiecongres 17 november Zwolle

10-10-2017 \\ Innofood nieuws, Overig nieuws, Uit onze regio

Zit circulaire economie al in jouw systeem?

Circulaire economie is de toekomst. Hoe kunnen we grondstoffen optimaal hergebruiken in de verschillende schakels van onze productieketens? Circulaire economie is niet alleen goed voor de leefomgeving, het geeft ook nieuwe kansen voor u als MKB-bedrijf: nieuwe markten, meer samenwerking en minder grondstoffenverbruik. Kansen volop, maar waar te beginnen?

 

Kom naar het congres ‘Denk circulair, doe circulair’ op 17 november in Zwolle en laat je inspireren door kennisexperts en ervaringsdeskundigen Je zult zien, de kansen liggen dichterbij dan je denkt! We horen ook graag wat we als provincie daarbij voor je kunnen betekenen. Om 12.30 uur beginnen we met een netwerklunch. Zet je deze middag alvast in je agenda?

 

Het programma in het kort

Binnen een middag weet je wat de circulaire economie jou kan opleveren en hoe de  provincie Overijssel je kan helpen. Ron van Gent (voorzitter VNO-NCW midden) is dagvoorzitter deze middag. Kennisexpert en hoogleraar socio-economische transities aan de Erasmus Universiteit Derk Loorbach neemt je mee in de veranderingen die je te wachten staan en het belang van een circulaire economie. Waar staan we over een paar jaar?

In een aantal inspirerende workshops vertellen collega bedrijven hoe zij gebruik maken van de circulaire economie. Gedeputeerde Eddy van Hijum sluit de middag af. Hoe mooi zou het zijn als we met elkaar kunnen benoemen hoe we morgen aan de slag gaan?

 

Jij komt toch ook?

Wil je graag een uitnodiging ontvangen?  Klik hier om je daarvoor aan te melden.