Demonstraties op wereldniveau op vakbeurs BAKKERSVAK 2013

05-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

Vraag het Nederlands Patisserie Team ‘de buis van het lijf’ op BAKKERSVAK 2013
 
 
 
Het Nederlands Patisserie Team won afgelopen jaar brons op het WK patisserie in Las Vegas. Zij streden daar met de allerbeste patissiers van de wereld om de titel. Op BAKKERSVAK kunnen de bezoekers demonstraties van deze kampioenen op de voet volgen en ze de ‘buis van het lijf’ vragen. BAKKERSVAK vindt plaats op zondag 10 & maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen.
 
Het team is beide beursdagen aanwezig op BAKKERSVAK en ze zullen de bezoekers versteld doen staan met hun technieken en de laatste trends op alle gebieden van de patisserie. Ze presenteren zichzelf in de vorm van demonstraties en de mooiste showstukken worden tentoongesteld. Gedurende het programma komt alles aan bod: van het maken van bonbons tot aan suiker- en chocoladetechnieken, maar ook icecarving.
 
Tussen de drukte door maken ze graag nog even wat tijd vrij voor de bezoekers om antwoord te geven op prangende vragen. Op beide beursdagen is er een spreekuur ingepland: op zondag tussen 15.00 – 16.00 uur en op maandag van 16.00 – 17.00 uur.
 
Daarnaast jureert het Nederlands Patisserie Team bij de Prima Blanca Award. Deze jurering en het bekend maken van de winnaar vinden plaats op zondag 10 maart op BAKKERSVAK.