De Versmarketeer van 2013 komt eraan!

22-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

Nomineer nu uw favorieten!
 
Op 28 mei aanstaande wordt de Versmarketeer van 2013 bekend gemaakt. De inschrijving is sinds een maand geopend en de aanmeldingen stromen al binnen. Wie is uw persoonlijke favoriet? Wie geeft in de marketing van vers het goede voorbeeld? De organisatie is op zoek naar succesvolle productintroducties of krachtige en inspirerende nieuwe concepten en merken. En daarbij is vooral van belang: wie is de mens achter de actie?
 
Met onderscheidende versmarketing zetten ondernemers in de agri- en foodbusiness hun merk en product sterk neer op binnen- en buitenlandse markten. Dat het belang van deze tak van sport groeit onderschrijft de jaarlijkse toename van het aantal versmarketeers. Én de toenemende populariteit van de uitverkiezing van de versmarketeer van het jaar.
 
Vers marketing is even divers als uitdagend. In vis, vlees, zuivel, AGF, sierteelt en bakkerij, overal zijn ambitieuze en onderscheidende versmarketeers bezig met hun missie. Hoe laden zij hun merk? Op welke uniek wijze zetten zij hun product of case vol in de schijnwerpers? In een tijd waarin retail op veel fronten terrein verliest aan andere kanalen is de roep om innovatie groot.
 
Vers voor de online generatie
Iedere consument jonger dan twintig is geboren met een smartphone in de hand. Hoe spreek je als versmarketeer de jongere generatie aan? Dit thema komt dit jaar terug met de speciale publieksprijs ‘versmarketeer van de toekomst’. Eén ding lijkt zeker: gezien de (omloop)snelheid zijn sociale media en versmarketing voor elkaar gemaakt.
 
Meld nu je favoriet aan
Op 28 mei wordt de Versmarketeer van 2013 bekend gemaakt tijdens het VersEvent in Ede, hart van de Food Valley. De organisatie nodigt iedereen uit zijn favoriete ‘versmarketeer van 2013’ aan te melden! Ook zijn de nominaties voor de ‘versmarketeer van de toekomst’ van harte welkom! Aanmelden kan tot 1 maart via de website www.versmarketeer.nl, waar ook extra informatie te vinden is.
 
Volg Versmarketeer 2013 ook op twitter @versmarketeer.