De Monnik Dranken verwelkomt u graag op de Horecava

07-01-2016 \\ Over onze leden

Ook dit jaar is De Monnik Dranken weer aanwezig op de grootste nationale vakbeurs voor de foodservice industrie dat plaatsvindt in de Rai Amsterdam

Zij heten u van maandag 11 t/m donderdag 14 januari van harte welkom in Hal 5 Dranken, ons standnummer is 04.236.

Tijdens de 60e editie van de Horecava brengen zij o.a. de volgende eigen merken onder de aandacht:

Hayman’s Gin

Hayman’s, opgericht in 1863, is een Brits familiebedrijf. De Gin-range van Hayman’s bestaat uit diverse authentieke gins met elk hun eigen stijl.

Alle stijlen (van Old Tom tot London Dry)  hebben gemeen dat ze refereren aan een bepaald tijdperk waarin de desbetreffende gin verkrijgbaar was.

Lees meer over Hayman’s Gin

El Dorado Rum

Meer dan 300 jaar ervaring en historie in suiker- en rumproductie zijn terug te vinden in de veelzijdige rums van El Dorado.

De distilleerderij en zijn rums onderscheiden zich door het gebruik van houten distilleerketels: een enkele houten pot still, een dubbele houten pot still en een houten Coffey still.

Lees meer over El Dorado Rum

Pravda Vodka

Pravda Vodka komt uit het zuiden van Polen en is de puurste, zachtste en meest verfijnde vodka die ooit geproduceerd is.

Uit de Karpaten komt het glasheldere bronwater en van de velden van Weilkopolska komt de iets zoetige, laat geoogste rogge, die voor een zachte, milde smaak zorgt.

Lees meer over Pravda Vodka

Limoncello di Fiorito

Deze handgemaakte Limoncello is geproduceerd volgens het traditionele recept van de Fiorito familie uit Taormina op Sicilië.

Met de meest kwalitatieve biologische citroenen (Limone di Siracusa IGP) is Fiorito een Limoncello Superiore; een premium Limoncello die voldoet aan de hoogste eisen.

Lees meer over Limoncello di Fiorito

Buffalo Trace

De sporen die rondtrekkende bizons achterlieten in de wildernis van Amerika leidden de eerste pioniers naar de oevers van de rivier de Kentucky, de plek waar de Buffalo Trace Distillery nu al meer dan 200 jaar zijn bourbon whiskey maakt.

Buffalo Trace is een eerbetoon aan die tijd.

Lees meer over Buffalo Trace

Svedka Vodka

Svedka Vodka is 5 keer gedistilleerd, heeft haar ‘roots’ in Zweden. De winter tarwe wordt geoogst in de landelijke omgeving van Linköping waar tevens ook de distilleerderij gevestigd is.

Een andere belangrijke component voor het product is het kristal heldere water afkomstig uit een van ‘s werelds meest heldere ondergrondse waterbronnen.

Lees meer over Svedka Vodka

Fireball Cinnamon Whisky

Fireball is een populaire whisky likeur met een volle diepe gouden kleur en een stevige kaneelsmaak.

Voor diegene die het nog nooit hebben geproefd: stel je voor hoe het zou voelen om oog in oog te staan met een vuurspuwende draak die net een whiskyvat vol met pittige kaneel heeft gegeten.

Lees meer over Fireball