CoopCompact Coevorden en Coop Varsseveld genomineerd voor VriesVers Winkel van 2013

13-05-2013 \\ Innofood nieuws

 

Top 10 VriesVers Winkels van het Jaar 2013 bekend
Aftellen is begonnen naar de bekendmaking van de winnaar op 23 mei a.s.
 
De top 10 van winkels die in aanmerking komen voor de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2013’ is bekend. In de lijst staan de volgende winkels: CoopCompact aan de Rembradtlaan in Coevorden, PLUS aan het Van Eesterenplein in Dordrecht, Spar aan de Utrechtseweg in Heelsum, Jan Linders aan de Bautscherweg in Heerlen, Albert Heijn aan de Verdilaan in Naaldwijk, Coop aan de Schoterlandseweg in Nieuwehorne, C1000 aan de Dr Schaepmanstraat in Stramproy, Coop aan de Spoorstraat in Varsseveld, Diepvriesspecialist Van Rijsingen aan de Gasthuisstraat in Veghel en Albert Heijn aan de Struyk van Bergenstraat in Wateringen. De wedstrijd wordt al jaren door het VriesVers Platform georganiseerd met als doel om VriesVers nog beter op de kaart te zetten. Op 23 mei as worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een speciaal daarvoor georganiseerd event in Breda.
 
Mystery shoppers
De afgelopen maand hebben 110 supermarkten door heel Nederland om de titel ‘VriesVers Winkel van het Jaar 2013’ gestreden. Deelnemende retailers zijn Plus, Coop, CoopCompact, SuperCoop, Spar, Jumbo, Albert Heijn, Jan Linders, C1000 en MCD. Consumenten beoordeelden de winkels op hun VriesVers prestaties. Ligt de vriezer er mooi bij? Is er voldoende keuze in de vriezer? Allemaal vragen die een rol speelden in het eindoordeel. De top 10 is bekend en deze week worden de winkels bezocht door mystery shoppers die de winkels nog eens extra onder de loep nemen. Uiteindelijk rolt hier één winnaar uit, die tijdens een event op 23 mei as bekend zal worden gemaakt. De winnaar van de winkelwedstrijd wint een mooi geldbedrag voor de personeelspot en mag zich een jaar lang ‘VriesVers Winkel van het Jaar’ noemen. Hiervoor is een logo ontwikkeld dat in de communicatie gebruikt kan worden.
 
VriesVers Product van het Jaar 2013
Tegelijkertijd met de Winkelwedstrijd vond de Verkiezing ‘VriesVers Product van het Jaar 2013’ plaats, dit jaar gesponsord door Norbert Dentressangle. Zeven producten streden mee om de titel; Maitre Paul Mini Moments, Aviko RAS PATAT, Queens Panga, Dr. Oetker Casa di Mama Speciale, Jumbo vriesvers sauzen in deelblokjes, Iglo Ocean Cuisine en Mora Funmix. Behalve door consumenten worden de producten ook beoordeeld door een retailpanel. Ook de winnaar van de verkiezing ‘VriesVers Product van het Jaar 2013’ wordt op 23 mei as bekend gemaakt.
 
Winnaars
De deelnemende winkels en consumenten aan de verkiezingen maken ook dit jaar weer kans op mooie prijzen. Op de winnende supermarkten ligt een mooie geldprijs te wachten voor de personeelspot en consumenten kunnen één van de Whirlpool koelvriescombinaties of zelfs een Suzuki Alto winnen! Op 23 mei worden de prijzen uitgereikt tijdens een event in Breda.