CONNECTED | Ledendag Innofood 2016

13-07-2016 \\ Innofood nieuws

Save the date: donderdag 29 september vanaf 13.00 uur in De Grolsch Veste

CONNECTED.

Dat is het  thema voor de Innofood ledendag 2016.
In een wereld die steeds sneller en ingrijpender lijkt te veranderen  is het voor ondernemers in de foodbranche de uitdaging om in verbinding te blijven met onze stakeholders.   Denk aan afnemers, leveranciers, personeelsleden, aandeelhouders, overheid, maatschappij, geldschieters en dergelijke. Deze stakeholders hebben vaak tegengestelde belangen.  Hoe blijven wij “connected”.
Dat is de centrale vraag van de Innofood ledendag 2016.
Het programma van deze ledendag is zeer gevarieerd en heeft twee key-notesprekers.
Herman Konings | master theoretische psychologie (KU Leuven) en eigenaar van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt.
Herman Konings is een van de meest gewaardeerde en professionele trendwatchers van de Lage Landen.  Konings  schetst u een goed beeld van wat u als ondernemer, bestuurder en manager de komende jaren kunt  verwachten in de wereld om ons heen.

Herman Konings is een onvervalste verhalenverteller die u in een meeslepend parcours weet te begeesteren voor de wondere  wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.

Frederik Nieuwenhuys | DGA Picnic
Picnic is de nieuwe on-line supermarkt die alle boodschappen, altijd voor de laagste prijs, gratis thuis levert.   Picnic begon negen maanden geleden met zijn service in Amersfoort en is inmiddels  ook actief in Utrecht, Leusden en Soest.

De nieuwe online supermarkt won in 2015 de vakprijs voor de beste startende webwinkel tijdens de vijftiende editie van de Nationale Thuiswinkel Awards. De jury keek hierbij  naar het businessmodel, het concept, de opzet van de webwinkel en de kwaliteiten van de oprichters of organisatie.

Hoewel Picnic alleen nog maar lokaal beschikbaar is, boekt het daar nu al veel succes mee.
De on-line formule is in alle aspecten vernieuwend en wordt gezien als een “game changer”op het gebied van e-commerce.

Frederik Nieuwenhuys (DGA) schetst u een beeld van de uitdagingen waar Picnic nu voor staat en de valkuilen en learnings van het eerste jaar van deze nieuwe on-line supermarkt.

Netwerkevent en workshops

Verder is er op de Innofood Ledendag 2016 een CONNECTED netwerkevent (neem dus uw visitekaartjes mee!) gevolgd door een ronde met diverse  workshops. Hierover leest u binnenkort meer op onze website.
Innofood Award

De uitreiking van de Innofood Award vormt een jaarlijks terugkerend thema op de ledendag.
Dit jaar zal een van de lidbedrijven de eer te beurt vallen voor een activiteit of een innovatie die het meest ‘CONNECTED’ is.

Afsluiting met een ‘turning table’ diner

De ledendag wordt afgesloten met een “turning table” diner.

 

Kosten

De ledendag is voor leden kosteloos toegankelijk.

Voor niet-leden bedragen de kosten € 75,– excl. BTW

 

Programma en uitnodiging

De uitnodiging met het definitieve programma volgt eind september. Wilt u zich nu alvast aanmelden dan kan dat via een e-mail aan info@innofood.org