Campina start met loyaliteitsprogramma Eurosparen

20-02-2014 \\ Innofood nieuws

Zuivelmerk beloont klant met korting op leuke extra’s voor alle gezinsleden

  

                            

  

In opvolging van het succes van het spaarprogramma van FrieslandCampina’s Optimel, kunnen consumenten nu ook gaan Eurosparen met Campina basiszuivel; producten die bij veel gezinnen dagelijks op tafel staan. Hiermee maakt het zuivelmerk leuke extra’s beschikbaar voor een breed publiek. Om het de consument gemakkelijk te maken, biedt FrieslandCampina naast de website ook een app voor het invoeren van de kortingscodes en het kiezen van producten.

                                               

“Met onze A-merken willen we naast hoogwaardig kwalitatieve producten meer kunnen bieden aan onze retailpartners, shoppers en consumenten. Met een spaarprogramma als Eurosparen kunnen we de relatie met onze consumenten versterken”, aldus Bas Roelofs, Director Sales & Shopper Marketing FrieslandCampina Branded Netherlands. “Onze ambitie is om het nummer één consumenten- spaarprogramma van Nederland te bieden. Eurosparen heeft inmiddels meer dan een half miljoen spaarders en we verwachten dit te kunnen verdubbelen.”

 

Over Campina Eurosparen

Eurosparen kan met Campina melk, karnemelk, vla en yoghurt. De actieverpakkingen zijn voorzien van een Eurosparen code welke een spaarwaarde vertegenwoordigt van 2,50 euro of 5,00 euro korting. Hiermee kan gespaard worden voor korting op diverse producten, uitjes en overnachtingen zoals: 30% korting op een Bullit eBook reader, 40% korting op een Lief! dekbedovertrek, 40% korting op het Just Dance 2014 Wii spel, vanaf 40% korting op Iittala servies. Ook kan gespaard worden voor korting op uitjes en vakanties zoals: 50 euro korting op een boeking bij Belvilla, 30% korting op Bed & Breakfast overnachtingen en vanaf 3 maart ruim 40% korting op een Apenheul seizoenskaart. Het aanbod zal steeds verder uitgebreid worden. Consumenten kunnen zich aanmelden via de website van Campina.

Kijk voor meer informatie op www.campina.nl/eurosparen.