Broodkunstenaars met passie op vakbeurs BAKKERSVAK 2013

26-02-2013 \\ Innofood nieuws

 

Stel vragen, kijk en leer van het BoulangerieTeam
 
 
 
Twee wedstrijdteams van het BoulangerieTeam geven tijdens BAKKERSVAK doorlopend demonstraties en presenteren brood in de meest verrassende vormen. BAKKERSVAK vindt plaats op zondag 10 & maandag 11 maart 2013 in Autotron Rosmalen en staat gedurende de twee beursdagen in het teken van de heerlijkste smaken en geuren.
 
Twee wedstrijdteams van het BoulangerieTeam geven op BAKKERSVAK demonstraties op het gebied van sierstuk, brood en viennoiserie. Ivo van Dijkhuizen namens het BoulangerieTeam: ‘Productkennis, creativiteit, vakmanschap en snelheid zijn de eisen waar een topboulanger aan moet voldoen. Dichterbij de top kunnen de bezoekers niet komen door de demonstraties live en op de voet te volgen. Stel vragen, kijk en leer van het BoulangerieTeam.” Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om tijdens een vragenuur live vragen te stellen.
 
Nederland mag zich het beste broodbakkende land van Europa noemen. Wietse Schiere, Francois Brandt en Peter Bienefelt, leden van het BoulangerieTeam, sleepten de eretitel in de wacht. Op BAKKERSVAK laat het hele team zijn gezicht zien: boulangers als sierstukkampioen Francois Brandt, allround specialist Hiljo Hillebrand en Europees Kampioenen Wietse Schiere en Peter Bienefelt.