Boermarke geeft nieuwe impuls aan de ijscategorie met Everyday IceCake

29-05-2018 \\ Over onze leden

Everyday IceCake, als totaal vernieuwend concept, waarbij zowel het product als de verpakking uniek en onderscheidend is. De naam zegt het al; er zijn een aantal smaakcombinaties ontwikkeld vanuit de combinatie van ijs, cake en saus. De vorm van de verpakking is volledig ontwikkeld vanuit de gedachte om binnen een handomdraai een prachtig dessert op tafel te zetten. De andere randvoorwaarden voor de ontwikkeling van dit concept hebben gezorgd voor een unieke functionaliteit van de verpakking, die je direct terug ziet als je de Everday IceCake aansnijdt.

Everday IceCake is een ijsconcept dat vooral gericht is op samen genieten. Voor de alledaagse maar ook zeker de bijzondere momenten gedurende het jaar. In de huidige tijd die steeds meer gericht is op individualisme, zien we een groeiende behoefte aan samen delen en genieten. Met Everyday IceCake creëren we dat moment samen. Eten blijft gelukkig nog steeds de verbindende factor!

Vanuit deze insight heeft Boermarke in samenwerking met Het Foodatelier de markt en de ijscategorie geanalyseerd. Op basis daarvan is het overall concept Everyday Icecake bedacht en verder vormgegeven. Er zijn vijf verrassende combinaties ontwikkeld in de smaken Aardbei, Chocolade, Noten-Karamel, Yoghurt-Kersen en Tompouce. Waarbij de Everyday IceCake Tompouce vooral voor Nederland als een hele unieke propositie wordt gezien.

Boermarke is recent begonnen met de handelsintroductie van Everyday IceCake in Noordwest-Europa en wordt op de aankomende PLMA (stand F. 6018 – hal 5) aan een breed publiek gepresenteerd. Het product zal in het najaar van 2018 verkrijgbaar zijn bij diverse retailers in Europa.