Boekpresentatie ‘Ons voedselbombardement’ door IJsbrand Velzeboer in Luttenberg

31-10-2013 \\ Innofood nieuws

 

Voedselveiligheid anno 2013 en een vooruitblik naar 2050
 
Op zaterdag 9 november presenteert IJsbrand Velzeboer van 14 – 17 uur zijn nieuwe boek ‘Ons Voedselbombardement’ in Museum De Laarman te Luttenberg.
 
                   
                               ISBN: 978-90-810612-0-9
  
 
Voedselschandalen volgen elkaar in hoog tempo op. De rust na de met Salmonella besmette zalm wordt korte tijd later verstoord door het paardenvlees schandaal. Het keurmerk voor ‘fair trade’ tussen de retail en voedingsmiddelenindustrie ontbreekt jammer genoeg. Het etiket is haast onleesbaar geworden en de ongerustheid over E-nummers neemt toe. De dieetgoeroes buitelen over elkaar heen met de meest fantastische beloftes zonder zich te realiseren wat dit voor uw stofwisseling betekent. Wij willen toch gezond blijven en geen klooivoedsel eten?
‘Ons voedselbombardement’ geeft uitleg en ondersteuning voor de moderne en hippe consument die rond graast in een wereld waar het aanbod groot is en de informatie nog verwarrender dan ooit.
  
 
 
  
Het boek kost € 17.50 en is na 9 november te bestellen. Op de site www.scientanova.com is daarover binnenkort meer informatie te vinden.
  
Wilt u de boekpresentatie bijwonen, dan is dat mogelijk. U wordt verzocht zich vooraf aan te melden via info@scientanova.com