Blockstart & Beyond: The future of blockchain in North-West Europe

22 november 2022

Meld je aan voor dit gratis evenement om de digitale mogelijkheden voor mkb’s te ontdekken, contact te leggen met het blockchain-ecosysteem van de regio en toegang te krijgen tot gratis training door deskundigen. Industrie-experts en mkb’s zullen voorbeelden laten zien van het potentieel van blockchaintechnologie in de gezondheidszorg, agrofood, logistiek en overheid tijdens dit interactieve persoonlijke evenement dat uitmondt in de officiële lancering van het blockchain-ecosysteem van Noordwest-Europa.

Waar: Heerlen, NL, aanmeldlink
Wanneer: Donderdag 15/12/2022, 11:00-17:00 uur, netwerken 17:00-19:00 uur

Blockstart & Beyond: The future of blockchain in North-West Europe

Kleinere bedrijven en de publieke sector in Europa worden geconfronteerd met vergelijkbare hindernissen als het gaat om digitale vaardigheden en de invoering van nieuwe technologieën. Velen hebben niet de middelen om te investeren in onderzoek en ontwikkeling. Hoe kunnen zij dan het beste halen uit blockchaintechnologie?

Blockchain is een beetje een modewoord, maar vaak is het voor mkb’s en lokale overheden onduidelijk hoe blockchaintechnologie in hun voordeel kan werken. Ga verder dan de buzz over blockchain tijdens deze showcase van real-world blockchainprojecten in sectoren waar de technologie momenteel nog geen gemeengoed is.

Het evenement wordt georganiseerd door Brightlands en is een interactieve, dynamische gids over het potentieel van blockchain. De dag begint om 11:00 uur met een introductie van Blockstart, de Brightlands Smart Services Campus en de regio Noord-West Europa, voordat we beginnen met onze eerste paneldiscussie over “Blockchain: to use or not to use?”. Na de lunch gaan de aanwezigen naar breakout rooms om de uitdagingen en kansen van blockchain in hun sector te bespreken (keuze uit agrofood, gezondheidszorg, logistiek en de publieke sector) alvorens terug te keren voor een paneldiscussie door experts en mkb’ers over “How to improve your business with blockchain technology”. De volgende verfrissingspauze gaat gepaard met een showcase van blockchainoplossingen door mkb’ers, zodat de aanwezigen de tijd hebben om rond te lopen en in contact te komen met mkb’ers die vooroplopen met deze technologie. Het evenement wordt afgesloten met een blik op de toekomst, met beleids- en bedrijfsaanbevelingen en de officiële aftrap van het blockchain-ecosysteem van de regio. Vanaf 17:00 uur wordt een netwerkborrel aangeboden.

Blockchaintechnologie kan in eerste instantie ontmoedigend lijken, dus dit evenement is erop gericht om het gemakkelijk te maken en ervoor te zorgen dat deelnemers vertrekken met een diepgaand begrip van wat blockchain voor hen kan betekenen. De sessie zal interactief zijn, met video-inhoud, quizzen, breakout rooms en veel mogelijkheden om vragen te stellen aan de experts. Na het evenement zullen de deelnemers toegang hebben tot eerder opgenomen trainingssessies geproduceerd door Blockstart en worden beschouwd als officiële leden van het North-West Europe blockchain ecosysteem, met toegang tot toekomstige evenementen en netwerkmogelijkheden.

De sectoren agrofood, gezondheid, logistiek en overheid zijn cruciaal voor het bouwen aan een duurzame toekomst, en het creëren van een efficiënte, veilige en transparante waardeketen is van het grootste belang voor mkb’s in deze sectoren om te gedijen in de huidige gedigitaliseerde wereldmarkt.

Voor iedereen die in contact wil komen met het blockchain-ecosysteem van Noordwest-Europa en een beter begrip wil ontwikkelen van de concrete toepassingen van blockchain buiten de typische tech-sfeer, is dit evenement niet te missen.


Contactgegevens

Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met:

Brightlands organisator Roelof Cohlst via Roelof.Cohlst@brightlands.com

Communicatieverantwoordelijke Caitlin Ball via c.ball@baxcompany.com

Blijf op de hoogte

No item found
Bekijk alle nieuwsberichten