Biologische boerderij ’t Helder in Winterswijk zoekt Helden

20-12-2013 \\ Innofood nieuws

Crowdfunding: koop een biologische big

  

Varkenshouderij ’t Helder van boer en boerin Dick en Berdy Sloetjes zoeken Helden die mee willen investeren in hun biologische bedrijf in Winterswijk. Op de boerderij houden zij bijzondere Heldervarkens, een zelfgefokt varkensras dat smaakvol vlees oplevert. Bovendien bieden zij de varkens veel ruimte in de bijzondere beddenstal, voeren ze zelfgeteelde granen aan hun dieren en hebben ze veel aandacht voor natuur, landschap en bijen. Dit maakt ’t Helder varkensvlees ietsje duurder, maar wel lekker! ’t Herder breidt de webwinkel steeds verder uit, zodat investeerders van harte welkom zijn.   

’t Helder biedt via crowdfundingwebsite www.Share2Start.com verschillende pakketten aan de heldhaftige investeerders. Zo is er de mogelijkheid ‘Kiek ’n big’: koop een big voor 100 euro en ontvang een vleespakket ter waarde van 120 euro. Het pakket ‘Van zaadje tot karbonaadje’ prikkelt de smaak: voor 150 euro ontvangt de investeerder 20% korting op een ‘Diner voor Twee’ bij restaurant de Gulle Waard, waar chef-kok Nel Schellekens haar bijzondere gerechten maakt.

De crowdfunding-campagne van biologische boerderij ’t Helder start voor Kerst. Doel is de verkoop van 10 biggetjes voor een totaalbedrag van 1000 euro rondom Kerst, maar in totaal hoopt ’t Helder Helden te vinden voor een bedrag van 20.000 euro. Investeerders die een origineel geschenk voor Kerst willen aanbieden, kunnen kiezen uit de volgende pakketten:

  • Held grond: De investeerder legt 55 euro in ter adoptie van een stukje grond en ontvangt een vleespakket van 5 kilo ter waarde van 65 euro binnen 8 maanden,
  • Held ‘Kiek ’n big’: de investeerder legt 100 euro in en koopt een biggetje en ontvangt een vleespakket van 10 kilo ter waarde van 120 euro binnen 8 maanden,
  • Held ‘Van zaadje tot karbonaadje’: de investeerder legt 150 euro in en ontvangt een rondleiding op Eko Boerderij ’t Helder met aansluitend 20% korting op een ‘Diner voor Twee’ bij Restaurant ‘de Gulle Waard’ in Winterswijk, onder leiding vanv. Euro-Toques chef-kok Nel Schellekens.

Alle informatie en voorwaarden om een heldhaftige investeerder in ’t Helder te worden, kunnen geïnteresseerden lezen op www.share2start.com bij het project ‘boer mee met de bio-boer’.

Lees hier het volledige artikel in Biojournaal