Bio+ wint Super Intro Award 2012 in categorie koelvers

08-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

Drie verse ambachtelijke salades

De Bio+ verse salades zijn door Vakblad Supermarkt verkozen als beste introductie van het jaar 2012 in de categorie koelvers – salades. De Super Intro Award geldt als een echte waardering voor nieuwe producten die het in zich hebben om tot een succes uit te groeien. Bio+ introduceerde begin 2012 koelverse biologische salades in drie varianten, nl.: ei-bieslook, kip-kerrie en komkommer. Deze ambachtelijke salades van Bio+ zijn verpakt in een transparante hersluitbare bakjes van 150 gram. Met deze introductie laat Bio+ zien dat biologisch ook bereikbaar en betaalbaar is in het segment van bewerkte koelvers producten. ‘Wij zijn blij met deze waardering door de retail en zeer tevreden over de verkopen die zich nog steeds positief ontwikkelen’, aldus Johan van Bale van De Meuken Keuken.

Deze Bio+ producten worden gemaakt door Menken Salades & Sauzen en verkocht aan supermarkten. De lezers van Vakblad Supermarkt hebben door het invullen van een enquête hun waardering voor alle introducties van dit jaar kunnen aangeven. ‘Er kwamen veel reacties binnen, vanuit supermarktondernemers en -managers, inkopers en winkelpersoneel’, aldus Lianne Kooistra, hoofdredacteur Vakblad Supermarkt.

Bio+ biedt inmiddels ruim 300 artikelen voor alle eetmomenten met een eenduidige herkenning. En het assortiment groeit elk jaar verder. Door het toevoegen van nieuwe artikelen groeien de bestaande artikelen en omgekeerd. Door slim samen te werken in dit complexe en kleinschalige segment van biologisch blijft er perspectief op duurzame groei.

 

Bron: Biojournaal