Bezoek aan de fabrieken van FrieslandCampina DMV en Mars voor aankomende operators

20-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

FrieslandCampina DMV en Mars Nederland nodigden donderdag 14 maart jl. een groep geinteresseerde jongeren uit voor een rondleiding in de fabrieken in Veghel. FrieslandCampina DMV en Mars vrezen net als andere bedrijven in de regio voor een tekort aan technisch personeel in de toekomst. Binnen Food & Feed Noordoost-Brabant hebben de bedrijven elkaar gevonden en wordt in september 2013 de opleiding Foodoperator gestart, gefaliciteerd door ROC de Leijgraaf.

Het enthousiasme onder toekomstige leerlingen is groot en dat komt ook omdat de bedrijven meer bieden dan een opleiding, namelijk ook een baangarantie, lesmaterialen- en studiegeldvergoeding gedurende de 3-jarige opleiding op MBO 3 niveau.

Deze unieke samenwerking en opzet was voor Omroep Brabant en het Brabants Dagblad dan ook reden genoeg om aanwezig te zijn bij de informatieavond op 14 maart.

Lees het artikel uit het Brabants Dagblad van dinsdag 19 maart via de site van Food & Feed en zie de volgende link voor de reportage van Omroep Brabant.

 

Bron: Food & Feed