Gullimex logo Gullimex B.V.

Believing in understanding

18-07-2016 \\ Over onze leden

Meten is weten. Het is cliché, maar het is ook absoluut waar. Gullimex is ontwikkelaar, merkhouder en distributeur in hoogwaardige meetapparatuur. Daarom zijn zij de kennispartner en internationale B2B-leverancier op het gebied van Food, Medisch Pharma en Cold Chain. Gullimex heeft 20.000 klanten in de Benelux. Zo levert Gullimex onder andere aan grote vleesverwerkers, cateraars en de grootste fastfoodketens in Nederland.

 

Gullimex is gespecialiseerd in het meten en registreren van temperatuur en (vocht) gehalte, in het met en registreren van verpakkingen onder beschermende atmosfeer en adviserend in inzicht en verbetering van processen. Hun meetinstrumenten zijn uitsluitend producten uit het topsegment, zoals:

  • Atago – refractometers
  • Dansensor – MAP testapparatuur, gasmengers, lekdetectie
  • Ebro – handthermometers
  • Hygiena – ATP meter, Swabs
  • TempCube – online temperatuur registratiesysteem
  • TempWeb – online temperatuur registratiesysteem
  • Tempmitter – digitale handthermometer online temperatuur registratiesysteem

Gullimex is op dit moment marktleider op het gebied van voedselveiligheidsystemen HACCP. Hun meetinstrumenten voldoen verder aan BRC en IFS. Door de verscherpte regelgeving bevindt Gullimex zich momenteel in een groeimarkt.

Klantenservice heeft voor Gullimex de hoogste prioriteit. Service aan de klant is voor Gullimex een absolute meerwaarde en daarom hebben ze een eigen ServiceCenter met een unieke kalibratieservice. Hier worden jaarlijks ruim 25.000 meetinstrumenten gekalibreerd en gerepareerd.

Gullimex biedt niet alleen apparatuur aan, maar ondersteunt de ondernemer in de processen en praktische vraagstukken en biedt oplossingen. Met de praktijkervaring van de ondernemers en de vakkennis van Gullimex komt perfectie binnen handbereik.