Bedrijvenmarkt AgriFoodTop 2013

28-04-2013 \\ Innofood nieuws

 

 
Op dinsdag 11 juni vindt te Groenekan bij Utrecht, de eerste editie van de AgriFoodTop plaats, hét netwerk-evenement voor de Nederlandse agri- en foodsector. Tijdens dit door de Topsector Agri & Food georganiseerde evenement draait alles om ‘meer met minder’. Kun je met minder productiemiddelen meer monden voeden en tegelijkertijd meer verdienen? Of wordt het al snel ‘meer voor minder’?
Bedrijven uit de agri- en foodsector kunnen op de bedrijvenmarkt de bezoekers van de AgriFood laten zien hoe zij invulling geven aan ‘meer met minder’.
 
Voor wie?
Deelname aan de bedrijvenmarkt is geopend voor alle bedrijven en organisaties uit de agri- en foodsector. In uw presentatie moet u echter wel een link leggen naar het thema ‘meer met minder’.
 
Technische gegevens
Deelnemers kunnen een tafelpresentatie plaatsen:
·         Formaat tafel: ongeveer 70 cm x 240 cm
·         De aankleding van de tafel dient u zelf te verzorgen
·         Het plaatsen van een achterwand is mogelijk
·         Opbouw van de table top is mogelijk vanaf 7.30 uur
 
Persmap
Voor de AgriFoodTop wordt een persmap samengesteld. Deelnemers aan de bedrijvenmarkt kunnen een persbericht laten opnemen in de map. Stuur uw bericht uiterlijk 3 juni naar Bert van Rees (bert@bureauberdt.nl).
 
Kosten
Deelname aan de bedrijvenmarkt kost € 250,- (incl. BTW). U krijgt na aanmelding een factuur toegezonden.
 
Aanmelden?
Vul dit formulier in en stuur dit naar Gretha Volders (gretha.volders@wur.nl). U ontvangt, samen met de factuur, een bevestiging van uw deelname.