BeBio: alles over gezond en bewust leven op één online platform

27-06-2013 \\ Innofood nieuws

 
Biologische en duurzame hotspots per stad gebundeld
 
Amsterdam – Het nieuwe online platform BeBio is gelanceerd! Het is de eerste complete online gids waar mensen alles kunnen vinden om bewuster te leven. BeBio selecteert eerlijke culinaire hotspots, duurzame initiatieven en biologische voeding. De site is opgericht door twee jonge Amsterdamse meiden met een passie voor gezonde producten.

Bewust leven is allang niet meer voorbehouden aan geitenwollensokkentypes: voor veel mensen is het de nieuwe manier van omgaan met jezelf en de wereld om je heen. Maar uitzoeken welke producten, diensten en locaties daarbij aansluiten is nog een hele opgave. Vanaf vandaag is er een online platform die het voorwerk doet.

Van slowjuice bar tot biologische bakker
BeBio is een one-stop-shop op het gebied van bewust leven. Je vind er tips en achtergrondinformatie op het gebied van gezondheid, recepten, hotspots, producten en meer.  Ook brengt BeBio allerlei duurzame en biologische locaties in de steden in kaart. Van een biologische bakker tot aan een gezellige slow-juice bar. Daarnaast houdt BeBio dagelijks een blog bij. Hierop vind je de laatste nieuwtjes, product reviews, tips, reportages, en interviews met inspirerende Nederlanders die bewust in het leven staan.

Mijn BeBio
Alle hotspots en favoriete producten kun je opslaan onder “Mijn BeBio”. Ook kan je je eigen blogartikelen snel en makkelijk plaatsen op de site en zo je kennis delen. Informatie, inspiratie en interactie: alles om een gemakkelijke, gezonde en bewuste lifestyle voor iedereen toegankelijk te maken.