BakSpiratie ’13 nieuw event voor bakkerijbranche

13-04-2013 \\ Innofood nieuws

Bij Radio Kootwijk op de Veluwe vindt op 24 september de BakSpiratie ’13 plaats. Het is een nieuw branche-evenement dat zich richt op de gehele ambachtelijke bakkerij.

 

 

                      BakSpiratie ’13 nieuw event voor bakkerijbranche

 

 

Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met 22 partijen in de bakkerijbranche. Naast NBOV, Beko/Beko Advies, Bakplus en Flynth zijn 17 product-/grondstofleveranciers die mede verantwoordelijk zijn voor het evenement. De uitvoerende werkzaamheden zijn gedelegeerd aan het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC).

BakSpiratie staat voor het opdoen van inspiratie voor en door de bakkerij. Het concept is nieuw. Doel van het evenement is het meegeven van ‘tools’ en direct toepasbare ideeën voor de dagelijkse praktijk. Het moet resulteren in meer klanten naar de bakkerswinkel trekken en het verkrijgen van meer continuïteit en rendement. BakSpiratie staat in het teken van ‘het verhaal van….’waar thema’s als Goed gedrag, Genieten, Gastheerschap, Goed vakmanschap en Groei centraal staan. Er wordt nog gewerkt aan het verkrijgen van een dagvoorzitter en sprekers.

Lees hier het volledige artikel in Bakkerswereld