Bakkerij van SizaWerk schakelt over op biologisch

06-03-2013 \\ Innofood nieuws

 

Vanaf 4 maart bakt de Bakkerij van SizaWerk geen brood of broodverwante producten meer, maar gaat zich volledig richten op het bakken van banket op biologische wijze. Met biologische appels en biologisch deeg. Eerlijk, duurzaam en vooral heerlijk!

De Bakkerij is druk bezig met de omvorming naar biologisch bakken en krijgt daarbij advies van Bakkerij Driekant uit Zutphen. Zij bakken al jaren hun brood en banket op biologische wijze. De constructie van de Bakkerij blijft dezelfde; mensen met een arbeidshandicap opleiden in het bakkersvak. De ‘leerlingbakkers’ worden daarbij ondersteund door vakkrachten en werkcoaches.

 

Verkoop vanaf 6 maart 2013 bij de Troefmarkt op het Dorp
Om zich volledig op het bakken te kunnen concentreren verhuist het verkooppunt naar de Troefmarkt Het Dorp, Dorpsbrink 3 in Arnhem. Deze supermarkt wordt vanaf 6 maart dagelijks voorzien van vers banket. Als particulier kunt u uw bestellingen doorgeven via het bestelformulier van de Troefmarkt, via winkel.hetdorp@siza.nl of 026 – 377 67 45.

 

Openingstijden Troefmarkt:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

 

Assortiment
Het assortiment van de Bakkerij bevat vanaf 4 maart alleen biologische producten. Van een aantal gebruikelijke ingrediënten is (nog) geen vervanger in bio-vorm, daarom is het assortiment voorlopig nog enigszins beperkt. Zodra de biologische vervangers er wel zijn wordt het aanbod uitgebreid.

 

Bron: Siza