Bakkerij Heinen in Bathmen wordt Bakkerij Philips

02-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

In Bathmen neemt Ronald Philips, een nieuwe ondernemer, de vestiging van de failliete Bakkerij Heinen over. Bakkerij Philips opent binnenkort haar deuren.

 

Ronald Philips neemt de Bathmense vestiging van Heinen over. De 31-jarige Deventenaar heeft inmiddels een bord in het pand opgehangen, waarin hij zijn komst aankondigt, schrijft de Stentor. De bakkerij gaat binnenkort open. Op welke datum precies is nog niet bekend. Philips heeft eerder deze maand zijn eigen vennootschap bij de Kamer van Koophandel ingeschreven.

Bakkerij Heinen werd op 16 augustus failliet verklaard. Drie vestigingen van Heinen werden snel overgenomen. In Vaassen zette een voormalig werknemer de bakkerij onder andere naam voort. De vestiging op Keizerslanden in Deventer is overgenomen door Bakkerij Van der Wal Jolink. De winkel op het Deventer Mariënburghplein is overgenomen door Hans Kamphuis.

De hoofdvestiging in Bathmen liet het langst op een overnamekandidaat wachten, omdat in Bathmen een bakkerij aan de winkel vastzit.

 

Bron: Bakkerswereld