Aviko biedt Foodservice branche inspiratie met nieuwe producten

18-09-2014 \\ Over onze leden

In de professionele keuken is steeds meer behoefte aan mooie, eerlijke producten met pure smaken en die toegevoegde waarde bieden. Daarnaast is er de trend naar gekruide producten. Deze specifieke wensen sluiten echter niet altijd aan op de beperkte tijd waarmee de ondernemer steeds vaker te maken krijgt.

Aviko speelt hier op in door begin oktober (week 40) een nieuwe range premium aardappelproducten te introduceren: reeds gekruide producten met een hoge kwaliteit en veel toegevoegde waarde voor de ondernemer. Op deze manier wordt veel tijd uit handen van de kok genomen en blijft er meer ruimte over voor eigen creatieve toepassingen en interpretaties.

Aviko’s gemarineerde aardappeltjes combineren de beste smaak met de meest eenvoudige handling en spelen in op de heersende trends als maaltijd-salades, warme en koude buffetten en variatie bij de warme maaltijd. Ze zijn klaar voor gebruik en kunnen zowel warm als koud gebruikt worden.

Beschikbaar in de drie unieke en innovatieve smaken Wilde knoflook, Sweet chili & geroosterde sjalot en Lemon pepper.

Daarnaast introduceert Aviko nieuwe koelverse gratins. Deze zijn nu verkrijgbaar in 3 varianten: Creamy Cheese, Franse kruiden en Rustieke groenten. Door de verschillende recepturen zijn ze zeer veelzijdig in het gebruik.

Aviko wil de foodservice branche inspireren door producten aan te bieden die net iets extra’s in zich hebben en zorgen voor een unieke smaakbeleving. Aviko positioneert zich hiermee steeds meer als dé totaalleverancier en partner op het gebied van aardappelproducten.