Australian introduceert The Ultimate Collection

30-07-2013 \\ Innofood nieuws

      

Premium ijs verkrijgbaar in zes nieuwe smaken
 

 

 Australian, bekend van de chocolade en koffiesoorten, introduceert vanaf 5 augustus een nieuwe ijscollectie in blik. Drie frisse sorbetsmaken en drie roomijsvarianten verrijken het assortiment van Australian. Door het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten is het ijs zacht, vol en puur van smaak. Het ijs, waar geen kunstmatige toevoegingen in zitten, wordt aangeboden in een opvallende blikverpakking welke 100% recyclebaar is. Australian richt zich op de consument met smaak, die weet wat hij wil en bewust kiest voor producten van hoge kwaliteit.
 
The Ultimate Collection Premium Ice Cream
The Ultimate Collection Premium Ice Cream is verkrijgbaar in zes smaken: Vanille, Chocolade, Hazelnoot, Aardbei, Mango en Citroen. De sappigste citroenen uit Sicilië, hazelnoten uit de Piemonte streek, vanille uit Madagaskar en met uiterste zorg geselecteerde mango’s garanderen een echte smaakexplosie. De zes ijssmaken worden op bijzondere wijze gepresenteerd, in een onderscheidende maatvoering van 600 milliliter. Verpakt in een opvallend en strak blik is het een lust voor oog én smaakpapillen.
 
100% natuurlijk, eerlijk en verantwoord
Het merk Australian staat bekend om de combinatie tussen culinair genieten en milieubewuste keuzes. Erkenning van ingrediënten, bij voorkeur biologisch, en het vermijden van kunstmatige toevoegingen, verzekeren de zuiverheid van het product. De nieuwe ijsvarianten worden verpakt in een 100% recyclebaar blik. Deze verpakking voldoet aan het belangrijkste aspect van duurzaamheid, de kringloopgedachte van het continue hergebruik van materiaal.
 
The Ultimate Collection: vanaf 5 augustus verkrijgbaar in Makro
Australian vergaarde internationale bekendheid met haar onderscheidende winkelformule waar premium ijs, chocolade en koffiesoorten werden verkocht. Australian staat voor puur, eerlijk, vers en 100% natuurlijk. Handgemaakte chocolade, dagelijks vers bereid ijs en koffie bereid met versgemalen biologische koffiebonen. The Ultimate Collection Premium Ice Cream is vanaf augustus verkrijgbaar in alle Makro vestigingen.
 
Bickery Food Group B.V.
Bickery Food Group B.V. is een onafhankelijke specialist voor verkoop, marketing en distributie van international Premium Food Brands en levensmiddelenspecialiteiten op de Nederlandse markt. Een full service onderneming, die haar producten aan alle mogelijke afzetkanalen verkoopt en via een uniek eigen distributieplatform belevert, zo ook voor Australian. Core business is de verkoop, marketing en distributie van voedingsmiddelen, delicatessen en niet-alcoholische dranken. Naast Australian voert Bickery Food Group handel voor o.a. Bonne Maman, Tabas -co en Orangina.