Albert Heijn & De Vegetarische Slager lanceren Maaltijdsalade met Visvrije Tonyn

15-05-2018 \\ Overig nieuws

Nieuw bij Albert Heijn: Oosterse Maaltijdsalade met Visvrije Tonyn van De Vegetarische Slager! De maaltijdsalade is een mix van Visvrije Tonyn en 200 gram verse groente, udon noodles en ketjapdressing. Nú verkrijgbaar in het koelvak van honderden filialen van Albert Heijn in Nederland.
In het onlangs geopende Vegetarische Slager Restaurant De Vleesch Lobby in Den Haag werden de nieuwe Oosterse Maaltijdsalades gepresenteerd. Jaap Korteweg: “De Vegetarische Slager is er om vooroordelen uit de weg te ruimen. Dat is gelukt met een vegetarische lunch waar liefhebbers vleesch noch visch missen.” De reacties waren lovend; er werd gesproken over een unieke smaaksensatie waarbij de Visvrije Tonyn niet van echt te onderscheiden is. De salade is geschikt voor vegetariërs, flexitariërs en liefhebbers van vis.

De maaltijdsalade is een logisch vervolg op de succesvolle introducties van eerdere vegetarische producten die het team van De Vegetarische Slager samen met Albert Heijn ontwikkelde. Voorbeeld hiervan is de Vegetarische Kipshoarma Pizza, met tomaten en knoflooksaus. Om aan de groeiende vraag van de consument te voldoen wordt het aanbod van De Vegetarische Slager steeds verder uitgebreid binnen Albert Heijn, de marktleider in vegetarische producten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ingrediënten die beter zijn voor dieren en milieu.
De Vegetarische Tonynsalade en Vegetarische Kipshoarma Pizza liggen sinds kort in AH-filialen door het hele land. De Vegetarische Tonynsalade wordt aangeboden voor €4,99 en is deze week in de Bonus voor €3,99. De Vegetarische Kipshoarma Pizza is verkrijgbaar voor €5,49.