AH ‘herkent zich niet’ in beschuldiging Wakker Dier

18-10-2013 \\ Innofood nieuws


ZAANDAM – Albert Heijn ‘herkent zich niet’ in de beschuldiging die Wakker Dier aan het adres van de grootgrutter heeft geuit.

In een reactie zegt Albert Heijn alle Bonusacties van dit jaar te hebben vergeleken met dezelfde periode in 2012. ‘Onze conclusie uit deze vergelijking is dat het aantal acties met de reguliere kipfilet voordeelverpakking dit jaar niet meer is dan in 2012. We hebben er dit jaar ook bewust voor gekozen de kipfilet voordeelverpakking niet in de Hamsterweken aan te bieden. Daarnaast hebben dit jaar drie keer zoveel acties plaatsgevonden met scharrel- of biologische kipproducten als in 2012.’

Kipverkoper
Door het uitgebreide duurzame kipassortiment is Albert Heijn de grootste scharrel- en biologische kipverkoper van Nederland. Van al het in Nederland verkochte scharrel- en biologische kippenvlees wordt vijfenzeventig procent bij Albert Heijn verkocht, aldus AH. Volgende week komen daar nog eens vier nieuwe kipproducten met twee sterren van het Beter Leven kenmerk van de Dierenbescherming bij.

Lees hier het volledige artikel in Distrifood