AH en Pepsico winnaars Industributietrofee

09-01-2013 \\ Innofood nieuws

 

NOORDWIJK – Albert Heijn en Pepsico hebben beslag gelegd op de Industributietrofee. Dat is de de prijs die hoort bij het grootschalige beoordelingsonderzoek dat jaarlijks door Foodmagazine en EFMI Business School wordt gehouden onder supermarkten en foodfabrikanten. Dit jaar is het de 25e keer dat de prijzen zijn uitgereikt.

 

Albert Heijn heeft het abonnement op de eerste plaats in de categorie Retail met een jaar verlengd. De marktleider is eigenlijk al jaren de nummer één in de verkiezing en ondanks de soms negatieve publiciteit van het afgelopen jaar, eindigt de formule toch op de eerste plaats. Alleen Jumbo slaagde er de afgelopen jaren in om AH en keer van de eerste plaats af te houden, maar dat lukte de formule uit Veghel dit jaar niet.

Industrie
De eerste prijs in de categorie Industrie kent wel een nieuwe winnaar. Pepsico heeft de eerste plek overgenomen van Coca-Cola Enterprises. Laatstgenoemde blijft wel de nummer één in de categorie Dranken, PepsiCo is de winnaar op het terrein van de zoetwaren en snacks.
 

 

Lees hier het volledige artikel in Distrifood