Agro- en foodzakenreis naar Dubai ten tijde van Gulfood 2014

22-01-2014 \\ Innofood nieuws

                  
                   
  
Van 23 – 27 februari organiseert het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) een zakenreis naar Dubai, bedoeld voor Nederlandse toeleveranciers van agro & food producten. De Golfregio biedt kansen voor ondernemers en is de moeite van een verkenning waard. Dubai is een belangrijke‘gateway’ voor de regio en verder gelegen gebieden (India, Pakistan etc.). Deelname aan deze zakenreis is een goede manier om in korte tijd kennis te maken met de markt, marktkansen te verkennen en de eerste handelscontacten te leggen.
  
Agro & Food zakenreis: oriëntatie op de Gulfood 2014 plus business meetings!
Deze reis vindt plaats tijdens de succesvolle Gulfood beurs. Met 77.609 bezoekers uit 150 landen, 4.200 exposanten en 110 internationale landenpaviljoens in 2013, is Gulfood de grootste beurs op het gebied van voedselindustrie in de Golfregio. Dit jaar wordt verwacht dat er ruim 4500 exposanten aanwezig zullen zijn uit zo’n 110 landen.
 
Gulfood 2014 bevat de volgende (sub-) sectoren:
– Drank en machines voor dranken
– Voeding & Drank
– Food Service & Hospitality
– Restaurant & Cafe

Voor meer informatie: www.gulfood.com
 
Wat zit er in het totale pakket dat het NCH u biedt:
Alle transfers van de luchthaven in Dubai naar uw hotel en v.v. en van uw hotel naar Dubai World Trade Center Gulfood zijn inclusief
Een gratis entreekaart voor Gulfood, geldig voor de gehele vijfdaagse beursperiode
Businessmeetings
Deelname aan de netwerkreceptie welke georganiseerd wordt door de Nederlandse Ambassade in Riyadh en het Nederlands Consulaat Generaal in Dubai
Een groepsarrangement met betrekking tot uw reis en verblijf.
 
Voorlopig programma

Zondag 23 februari
Vertrek Schiphol – Dubai
Middernacht: Aankomst in Dubai, transfer naar uw hotel, check in

 
Maandag 24 februari
Lunch briefing en bezoek aan de beurs
 
Dinsdag 25 februari
Transfer van hotel naar Dubai World Trade Center
Ontvangst op het Holland Paviljoen in Sheikh Saeed Hall
Bezoek aan GULFOOD 2014
– gelegenheid tot deelnemen aan seminarprogramma van de Gulfood, en/of individuele afspraken
 
Woensdag 26 februari
Transfer van hotel naar Dubai World Trade Center
Bezoek aan GULFOOD 2014/Business Meetings/Site visits
Na afloop van Gulfood: Receptie aangeboden door de Nederlandse Ambassade voor alle deelnemers aan het Holland Paviljoen als ook aan de deelnemers van de zakenreis.
 
Donderdag 27 februari
Ochtend: Transfer van hotel naar de luchthaven Dubai (vertrek vlucht ca. 08.30 uur)
In de middag: aankomst Schiphol
 
Deelnemers aan de zakenreis
Deze reis is bedoeld voor vertegenwoordigers van Nederlandse bedrijven in de Agro & Food sector met interesse in zakendoen/export naar de Golfregio. Bij tien deelnemers zal een voordelig reisarrangement aangeboden worden.

Deelnemersbijdrage en aanmelding
De eigen bijdrage aan deze reis bedraagt € 990,- exclusief BTW voor de leden van de MENA Business Council*. Voor niet-leden bedraagt deze € 1.190,- exclusief BTW. Niet inbegrepen zijn reis- en verblijfkosten, evenals individuele kosten voor tolken en individueel transport. Er kunnen maximaal twee personen per bedrijf deelnemen. De tweede persoon betaalt 50% van de deelnemersbijdrage.

*Indien u nog geen lid bent van de MENA Business Council, maar besluit lid te worden, dan kunt u ook profiteren van de ledenkorting.

Hier treft u het aanmeldingsformulier en voorwaarden van deelname.

Deadline voor aanmelding is uiterlijk 31 januari 2014 door het retourneren van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier aan Nesar Moshtaq, Area Manager Midden-Oosten en Noord-Afrika, nmoshtaq@nchnl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nesar Moshtaq, tel. 070 3441563. Voor informatie over de Gulfood belt of mailt u Caroline Cramer, Project Manager, tel. 070-3441521, ccramer@nchnl.nl