Afscheid Voorzitter: Wouter Jansen van Velsen

15-05-2020 \\ Overig nieuws

Beste Innofood leden,

Inmiddels zijn we al geruime tijd in de intelligente lock down in verband met het COvid-19 virus.

Wie had gedacht dat dit virus zo’n impact zou hebben? Ieder van u heeft hier persoonlijk en in uw bedrijf op een of andere manier mee te maken. Problemen in de supply chain, exploderende vraag in retail, vraag uitval in out of home, verhoogde personeels uitval etc. Bizar en af en toe nog onwerkelijk . Inmiddels lijken we over het dieptepunt en zijn we samen op weg naar een nieuwe werkelijkheid in een 1,5 meter economie waar het mondkapje een veel voorkomend verschijnsel gaat worden.

Midden in deze bizarre situatie neem ik afscheid als voorzitter van Innofood.  Bij deze dus ook mijn laatste woorden als voorzitter. Ruim 3 jaar geleden ben ik enthousiast begonnen als opvolger van Rob Snel. Afgelopen 3 jaar heeft Innofood een professionaliseringsslag doorgemaakt in haar activiteiten en werkzaamheden. Een nieuwe basis met meer toegevoegde waarde voor de leden en ik kijk terug op geweldige jaarlijks Innofood events, vakgroep activiteiten, Ice Cream Challenges en veel meer. Mijn opvolger Remco Rijsenbrij (Johma) en het bestuur kunnen hier prima mee verder en zullen ook in de nieuwe werkelijkheid de activiteiten van Innofood onverminderd voortzetten. Remco heeft inmiddels tijdens onze conference call/bestuursvergadering digitaal de voorzittershamer overgedragen gekregen en is vanaf nu uw voorzitter.  

Heel veel dank aan U voor de leuke contacten, Remco en bestuur veel succes en all the best voor Innofood en al haar betrokkenen. Uiteraard zult u mij nog terugzien op een van de Innofood activiteiten.

Nogmaals dank en veel sterkte in deze periode.

Gr

Wouter Jansen van Velsen