Aankondiging symposium ‘Nederlandse logistiek 2040: Designed to last’

20-08-2013 \\ Innofood nieuws
Op 8 oktober 2013, 13.30 – 17.00 uur presenteert de Rli zijn advies ‘Nederlandse logistiek 2040: designed to last’ tijdens een symposium in Madurodam in Den Haag. Secretaris-Generaal van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Siebe Riedstra neemt het advies namens de minister in ontvangst.
Uit de analyse die voor het advies is verricht, blijkt dat de topsectoren hightech, chemie en agrofood zich o443ntwikkelen richting een circulaire economie. Voor de topsector logistiek levert dit nieuwe kansen en uitdagingen op. Het advies bevat aanbevelingen aan de overheid en het bedrijfsleven.
Voorlopig programma
De voorzitter van de raadscommissie, Marike van Lier Lels, licht het advies toe. Daarna zal een aantal vooraanstaande sprekers van het Strategisch Platform Logistiek, DSM, FrieslandCampina en Philips vanuit hun eigen perspectief vertellen hoe de circulaire economie hen bezig houdt en welke logistieke kansen zij hierbij zien. Zij zullen bevraagd worden door dagvoorzitter Jeroen Smit, Jong Logistiek Nederland, Jongerenvertegenwoordigers Duurzame Ontwikkeling en studenten logistiek en duurzaamheid.
Aanmelding
Aanmelding kan via de website
www.rli.nl, deelname is kosteloos.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Nicole.van.buren@rli.nl