Bakkersvak in 2014 de enige vakbeurs in Nederland

16-10-2013 \\ Innofood nieuws

 
Complete bakkerijsector treft elkaar in Autotron Rosmalen
Nergens anders kunnen exposanten twee dagen ‘live’ hun bedrijf onder de aandacht brengen van duizenden ambachtelijke en industriële bakkers, chocolatiers, retailers en bedrijven in de foodservice. Bakkersvak heeft zich bewezen als volwassen vakbeurs en is inmiddels een vaste waarde waar de sector met veel plezier jaarlijks samenkomt. ‘De groei van eerdere edities zet zich dan ook door, overigens zonder dat er concessies gedaan worden aan de geroemde gezelligheid en gastvrijheid”, aldus Wilma Heebink (Eventmanager Bakkersvak). Bakkersvak 2014 vindt plaats op 23 & 24 maart in Autotron Rosmalen.
 
Naast de 150 exposanten kunnen de bezoekers volop inspiratie opdoen bij demonstraties van het BoulangerieTeam, Nederlands Patisserie Team en niet te vergeten bij de prachtige kunstwerken van de deelnemers aan de Dutch Pastry Awards. De uitreiking van deze prestigieuze prijs vindt ook tijdens de beurs plaats. Terug vanwege enorm succes is de uitreiking van de Verkiezing ‘Leukste bakker van Nederland’. De uitslag wordt bekend gemaakt op de eerste beursdag, waarbij alle gemeente en provincie winnaars feestelijk in de schijnwerpers worden gezet en de landelijke winnaar wordt gehuldigd.
 
 
Voor meer informatie over deelnemen aan Bakkersvak 2014, kunt u contact opnemen met Lieke van Laarhoven: +31 (0) 162 480 258 / lieke.van.laarhoven@easyFairs.com.