7 november: startbijeenkomst KIA ‘duurzaam energiegebruik’

14-10-2013 \\ Innofood nieuws

 
Bent u op zoek naar manieren waarop u binnen uw bedrijf energie, en dus geld, kunt besparen? En wilt u weten hoe u uw bedrijfsvoering duurzamer kunt organiseren? Kom dan op 7 november naar de startbijeenkomst over ‘duurzaam energiegebruik’, het tweede thema binnen het innovatieprogramma ‘Koplopers in Ambitie’ (KIA).
 
Op de startsessie ‘duurzaam energiegebruik’ kunt u zich oriënteren, en hoort u hoe u door mee te doen aan dit KIA project uw doelstellingen op het gebied van duurzaamheid in het algemeen, en duurzaam energiegebruik, in het bijzonder kunt realiseren.
 
Plaats:  
Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede (Gld)
 
Tijd:
14.00 – 17.30 uur
 
Wilt u als agrifood ondernemer aanwezig zijn op 7 november? Neem dan contact op met Frances Fortuin, projectleider KIA, frances.fortuin@foodvalley.nl, 0317 46 65 12.
 
Over KIA:
KIA is door Food Valley NL, in samenwerking met Oost NV en Syntens, opgestart en richt zich op agrifood ondernemers die serieus willen investeren en innoveren op het terrein van duurzaamheid en gezonde voeding. Veel voedingsbedrijven formuleren ambitieuze doelstellingen, maar het vertalen van deze wensen naar de dagelijkse praktijk is vaak lastig. KIA helpt bedrijven om hun doelen te ondersteunen en uiteindelijk te realiseren. Uiteindelijk werkt KIA naar één doel: een meer duurzamer en efficiëntere bedrijfsvoering, wat leidt tot meer winst en een goed imago. Dit doen we door een aantal motiverende sessies te organiseren en door het geven van advies op de werkvloer rondom: verwaarding van restproducten, duurzaam energiegebruik, vermindering van het waterverbruik en de ontwikkeling van nieuwe gezonde producten met een lager zout-, suiker- en vetgehalte.