25 juni: Twentse Haring Primeur

16-06-2013 \\ Innofood nieuws

 

Het Comité Twentse Haring Primeur organiseert op dinsdag 25 juni 2013 voor de dertiende keer een exclusieve bijeenkomst ter gelegenheid van de komst van de nieuwe haring.

De dertiende Twentse Haring Primeur vindt plaats op Landgoed de Wilmersberg in de Lutte. Tijdens deze Twentse Haring Primeur wordt voor de negende keer de Zilveren Haring uitgereikt.

In eerste instantie zou de Twentse Haring Primeur plaatsvinden op dinsdag 4 juni 2013, maar aangezien het Nederlands Visbureau heeft besloten het haringseizoen uit te stellen in verband met de kwaliteit van de haring, is besloten de Twentse Haring Primeur te verplaatsen naar 25 juni 2013.

 

Zilveren haring 2013

De Zilveren Haring komt toe aan de persoon of de groep personen die zich heeft weten te onderscheiden door een opvallende bijdrage te leveren aan de profilering en promotie van Twente.

Tijdens de dertiende Twentse Haring Primeur op dinsdag 25 juni 2013 wordt de Zilveren Haring uitgereikt aan een van de drie genomineerden. Klik hier voor een overzicht en motivatie van alle drie de genomineerden voor de Zilveren Haring 2013.

 

Bron: Twentse Haring Primeur