24 oktober 2013: Food Valley Expo

26-06-2013 \\ Innofood nieuws

De Food Valley Expo is dé bijeenkomst om potentiële nationale of internationale samenwerkingspartners te vinden, inspiratie op te doen en u te laten informeren over de laatste trends en innovaties in agrifood. Een dag om niet te missen.
 
De expo vindt plaats op 24 oktober 2013 in het Hotel en Congrescentrum 
Papendal te Arnhem en wordt georganiseerd door Food Valley NL in samenwerking met een groeiend aantal organisaties.
 
Gevarieerd programma
De expo biedt een uitgebreid en gevarieerd programma. Zo gaat dagvoorzitter Astrid Joosten in gesprek met -onder meer- Sander van der Laan, CEO Ahold Europe over zijn visie op de trends en ontwikkelingen in agrifood en retail. De winnaar van de Food Valley Award 2013 wordt bekengemaakt en gedurende de gehele dag is er alle gelegenheid om deel te nemen aan grotere of kleinere sessies, denk aan Science for Business; in korte tijd inzicht opdoen in de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen van onder meer Wageningen UR.
  
Proeven & ontmoeten
Om 10.00 uur wordt de beurs geopend. Een beurs waar vele innovatieve bedrijven zich presenteren. Bij de Smaak van NL kunt u proeven en stemmen voor het meest smaakvolle vernieuwende product van Nederland. Ontmoet de Food Valley Award genomineerden, de vele (inter)nationale leden van Food Valley NL en de agrifoodbedrijven die in de Syntens MKB Innovatie Top 100 staan. Tevens worden er 30-minutensessies gehouden, inspelend op verschillende actuele thema’s.

 
Internationale focus
De expo biedt ook kansen voor internationale bezoekers en Nederlandse bedrijven gericht op de internationale markt. Zo is er bijvoorbeeld de FoodMatch 2013, een internationale matchmaking voor uitwisseling van bijvoorbeeld een technologie of kennis of kennismakingsgesprek met een mogelijke toekomstige partner. De ontbijtsessies voorafgaand aan de expo zullen zich onder andere richten op productlancering op de Duitse en Nederlandse markt en het nieuwe Europese subsidieprogramma Horizon 2020. Het Europese project NetGrow zal ook een ontbijtsessie verzorgen.

 

Profileringsmogelijkheden
De Food Valley Expo is er voor en door vertegenwoordigers uit de (inter)nationale agrifood sector. Bekijk de profileringsmogelijkheden voor uw organisatie in de bijlage en op www.foodvalleyexpo.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ynske Ackerman. Tel: 0317 46 65 20, email: expo@foodvalley.nl.