1 oktober, Dag van de Innovatie in Oost-Nederland

08-09-2015 \\ Innofood nieuws

Gelijktijdig op vijf plekken in het hele land wordt op 1 oktober 2015 de Dag van de Innovatie georganiseerd. De Dag van de Innovatie inspireert, prikkelt en nodigt uit om tot nieuwe, innovatieve ideeën te komen. Ga voor Oost-Nederland naar Deventer.

De dag van de Innovatie wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel in nauwe samenwerking met de Financiële Telegraaf en een groot aantal andere partners. Ondernemers krijgen uitgebreide informatie over het begrip ‘innovatie’, stappenplannen om zelf tot succesvolle innovaties te komen, inspirerende voorbeelden op het innovatie- en partnerplein en praktische oefeningen tijdens interessante workshops. Er staat een team van deskundige adviseurs klaar met praktisch advies. Daan Roosengaarde is van de partij, ondernemer en dj Sebastiaan Hooft en Marijke Roskam (presentator BNR).

 

De Dag van de Innovatie vindt plaats in het Go Ahead Eagles Station in Deventer,  SugarCity Events in Halfweg, de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, in het Klokgebouw Cultuurhallen in Eindhoven en in Martini Plaza in Groningen.

Meer informatie over het programma van Oost Nederland in Deventer
Meer algemene informatie en aanmelden: www.kvk.nl/dagvandeinnovatie