Bak&Praat organiseert aanschuifdiner bij Grolsch

20-01-2016 \\ Over onze leden

Op maandag 25 januari organiseert Bak&Praat eenmalig een aanschuifdiner bij Grolsch. Voor €10,- kan men genieten van een 3-gangen diner, een rondleiding door de Grolsche bierbrouwerij  en krijgt men een voucher ter waarde van €10,- voor een maaltijd met gezelligheid bij hen thuis.

Op 25 januari aanstaande zullen enkele medewerkers van Grolsch een diner bereiden, waarbij tien ouderen aanschuiven. De ouderen kunnen tijdens de avond genieten van een heerlijk glas bier en krijgen een rondleiding door de brouwerij. Het 3-gangen diner bestaat uit een eerste gang met hapjes, een tweede gang met een buffet en een nagerecht als derde gang. De voucher ter waarde van €10,- is bedoeld om ouderen te stimuleren vaker gebruik te maken van de diensten van Bak&Praat.

Bak&Praat is een bedrijf dat zich richt op ouderen. Met hun vrijwilligers willen zij gezelligheid brengen bij ouderen thuis. Een vrijwilliger van Bak&Praat doet boodschappen, gaat bij de oudere thuis koken en eet ook mee. Zo krijgt de oudere een voedzame en gezonde maaltijd voorgeschoteld en brengt de vrijwilliger gezelligheid mee. De oudere kan er ook voor kiezen om in groepjes thuis te eten met een vrijwilliger die voor het groepje kookt en mee eet. De aanschuifdiners zijn er om meerdere ouderen bij elkaar te brengen en om hen in contact te brengen met andere generaties. Zo komen de ouderen buiten de deur en vergroten ze hun sociale netwerk.

Grolsch draagt bij aan dit maatschappelijke project, omdat ze zich wil inzetten voor een duurzame samenleving. Op die manier wil de brouwer bijdragen aan sociaal en economische groei in de regio.

Aanmelden voor het aanschuifdiner bij Grolsch kan via info@bakenpraat.nl of telefonisch via 06-21457951. Er is slechts beperkt plek dus wees er snel bij. Aanvang van het diner is om 17.00 uur. Het diner is uitsluitend bedoeld voor 65-plussers. Het diner is bij de brouwerij van Grolsch, adres: Brouwerslaan 1, Enschede.