Piet Peelen draagt het O&K-stokje over aan Thea Smit

22-12-2014 \\ Innofood nieuws

O&K is een vakgroep binnen Innofood. Zes keer per jaar komen de leden van deze werkgroep -ontwikkelaars en kwaliteitsmanagers van deelnemende bedrijven- bij elkaar om te praten over een vooraf vastgesteld thema. Te denken valt hierbij aan thema’s als gezondheid, duurzaamheid, ontwikkelprocessen, allergenen etc.

Meer dan 10 jaren lang was Piet Peelen de voorzitter van deze werkgroep. Hij deed dit vol overgave met grote betrokkenheid en bezieling.

Op 20 november nam Piet afscheid van de O&K-groep en op 11 december van het Innofood-bestuur. In de werkgroep trakteerde Piet op een erg mooie maar vooral ook lekkere taart en kreeg hij een kist vol heerlijke producten van alle deelnemende bedrijven.

 

Het stokje wordt overgenomen door Thea Smit, manager New Product Development bij Zwanenberg Food Group.
De bijeenkomsten worden zoals voorheen voortgezet en we willen u hierbij ook uitnodigen om ook een kwaliteitsmanager of productontwikkelaar af te vaardigen naar dit zeer interessante overleg waar gelijkgestemden elkaar treffen, netwerken ontstaan en kennis wordt vergroot. Hoe doen jullie dat, waar kan ik informatie inwinnen over, wat is de beste manier om, hoe gaan jullie hiermee om, maar ook discussies over wetgeving en klanteneisen zijn mogelijke vragen in het overleg.

Het overleg vind zes keer per jaar plaats op een donderdagmiddag tussen 15:30 en 17:30 uur.

 

Thea Smit